Dra fördel av sömlös leverans genom vårt API

Application Programming Interface (API) är ett enkelt protokoll som tillåter interaktion mellan olika system. API möjliggör sömlös överföring av information utan behov av manuell hantering. Vi har tagit detta steg för att göra det enkelt för våra kunder att beställa och hantera content utan att behöva gå igenom den vanliga processen. Med Topcontents API-integration, kan du ansluta din webbsida och skapa och ta emot beställningar automatiskt.

Hur det fungerar

Processen att hantera beställningar via Topcontents API är mycket enkel och kräver inte mycket jobb från dig, och du kan dela upp det i två steg. Det första steget innebär att skapa en anslutningspunkt, så att ditt system kan kommunicera med Topcontents API. Detta kan enkelt göras av din utvecklare. När det är gjort kan du följa nästa steg.

Det är här magin sker. Du kan använda den skapade anslutningspunkten för att skicka den text du vill ha översatt till oss och så snart översättningen är klar får du den färdiga texten automatiskt i ditt system. Du kan också begära att originalartiklar skapas enligt specifika instruktioner, även dessa kommer sedan att levereras automatiskt till ditt system.

Fördelarna med att integrera med Topcontents API

Tidgare behövde du manuellt hantera allt content du beställer med vårt system, vilket kan bli besvärligt om din beställning är stor eller har olika format. Genom att använda Topcontents API laddas alla beställningar automatiskt till ditt system när de är klara utan att du behöver göra något. Detta innebär att leveransen av din beställning går snabbare utan att behöva göra en massa överflödiga saker.

Med Topcontents API kan du anpassa din beställning så att den passar din webbsidas stil eller vilket annat format du än önskar. Kom ihåg att vi inte bara levererar förstklassigt content, vi optimerar också vårt system för att göra processen så enkel som möjligt. Allt du behöver göra är att kontakta oss för att komma igång med hela processen, vårt supportteam vill gärna höra från dig. Du kan hitta mer information här.