Transparent prissättningsstruktur utan dolda avgifter

De flesta företag som vänder sig till kunder, så som Topcontent, strävar alltid efter att se till att det är transparens i sin prissättning. Det är förståeligt att kunder har ett intresse av att förstå processen för prissättning. Med detta menar vi hela prissättningsprocessen, i motsats till transparens enbart gällande slutpriset. Läs vidare för att lära dig mer om hur Topcontent erbjuder en tydlig och transparent prissättning för alla dina behov av content.

Transparent prissättning

På Topcontent erbjuder vi våra kunder en bredd av content-tjänster. Om du letar efter content som är unikt till din hemsida, blogginläggproduktbeskrivningar, guider eller annat kan vi hjälpa dig. Våra professionella skribenter för content täcker ett stort antal ämnen och marknader. Du kanske behöver översätta content för att nå en global publik? Återigen kan du anlita oss på Topcontent, våra erfarna översättare kan fixa det åt dig.

Vi förstår att du vill veta det totala priset för en beställning, därför ser vi till att saker och ting enkla. Vi tar helt enkelt betalt per ord både för unikt content och översättningar – utan dolda avgifter eller skatter. Berätta helt enkelt för oss om du vill ha en unik text eller en översättning, vilket/vilka språk och om du vill ha Standard- eller Business-kvalitet på texten. Vi ger dig då information om priset per ord.

Att göra en beställning

Om du vill ge oss en chans är det mycket enkelt och smidigt att göra en beställning hos oss. Du kan använda dig av de olika metoderna som finns tillgängliga, vilket inkluderar ett self-service-system om du vill ha full kontroll på dina beställningar. Oavsett vilken metod du väljer att använda dig av kommer dina beställningar tas emot och levereras till dig snabbt och lätt.

Innan du gör din beställning kan du få en offert utan någon skyldighet att beställa. Priset per ord varierar helt enkelt beroende på typ av arbete, språk och kvalitet. Våra priser är helt transparenta. Vi ser också till att du alltid får toppservice när du gör en beställning hos oss. Vi vill bygga en långvarig relation med dig. Prova våra tjänster idag!